Csacska Angyal♥ (¨*·. ♥ (¨*·. Csacska Angyal .·*¨) ♥ .·*¨) ♥Csacska Angyal
Csacska Angyal♥ (¨*·. ♥ (¨*·. Csacska Angyal .·*¨) ♥ .·*¨) ♥Csacska Angyal
Menü
 
Képek
 
a Hét ...
 
Szereplők
 
Óra
 
Látogatók:
Indulás: 2005-03-02
 
Köszy hogy benéztél!

 

 
Társalgó
Varázslatos Csacska Chat!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Letölthető órák

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Óra

Angyalka  2005.05.07. 13:41

Óra

Angyalka  2005.05.07. 13:40

Óra

Angyalka  2005.05.07. 13:38
Francos óra + kódja

Óra

Angyalka  2005.05.07. 13:35
Itt ez az óra van meg a kódja

Óra

Angyalka  2005.05.07. 13:31
Itt ezt az órát találjátok,és a kódját! >

Hogyan tegyem be az oldalamra?

Angyalka  2005.05.07. 13:28

Hogyan tegyük fel a kiválasztott órát Gportálos honlapunkra

1. Hozzunk létre egy egyszerû modult oldalunkon. (Modulkezelõ/Új modul hozzáadása/Egyszerû modul) (a pozícióját Bal vagy Jobb oldalra állítjuk be)
2. Keressük meg a Bal vagy Jobb oldalon (attól függõen, hova tettük) ,aztán kattintsunk a szerkesztõ ikonjára ( ).
3. A szerkesztő résznél,kattintsunk a HTML kódolásra váltó gombra. (View HTML Source , )
4. A kiválasztott óránk alatt kattintsunk a Kód-ra. Másoljuk ezt ki, (kijelöljük a kódot jobbegér kattintás és Másolás).Térjünk vissza (a HTML kódolásra váltott) oldalunkhoz. Illeszzük be a kódot (Ctrl+V vagy jobbegér kattintás és Beillesztés).
5. Ezután kattintsunk az OK-ra. Ezzel kész is volnánk!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Legyen jobb a Csacskás oldalad! :)
 
Site tesóm!

www.charmedfan.try.hu

 

 
--Flor stílusa--
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!